Garasje og lager-/produksjonslokale til Aktivitetstjenesten

Oppstart planlegging: Februar 2018
Oppstart bygging: Høsten 2018
Ferdig: Februar 2019

Klikk for stort bildeFerdig bygg

Hva skal vi gjøre?

Vi skal bygge garasje til miljøbilen, og lager- og produksjonslokale til Aktivitetstjenesten. 

Hvorfor gjør vi dette?

Miljøbilen har til nå stått delvis under tak i en for liten garasje, samt at Aktivitetstjenesten disponerer en annen bil som til nå har vært parkert utendørs. En ny garasje tilpasset miljøbilen gjør at begge biler vil ha garasjeplass i fremtiden. Dette vil minimere risiko for tyveri og hærverk, samt beskytte bilene mot vær og vind når de ikke er i bruk.

Lager- og produksjonslokalet til Aktivitetstjenesten skal brukes til blant annet vedproduksjon og montering av utemøbler de selv produserer. Dette har i lengre tid vært gjort utendørs. For at aktiviteten kan opprettholdes året rundt, og uavhengig av vær og vind, får de nå et eget lokale til dette.    

Hva skjer når?

Prosjektet planlegges i første del av 2018. Deretter må det hentes inn pristilbud, og kontrakt må skrives med entreprenør. Byggestart er planlagt til høsten 2018, og prosjektet er forventet ferdigstilt i løpet av første kvartal 2019. 

Hvor er det?

Nybygget skal lokaliseres på Nesset kommunes eiendom vest for Aktivitetssenteret. På denne eiendommen står idag to bygninger. Den nordligste av disse er kjent som Telebygget, og det sørligste er benyttet til lager og garasje til miljøbilen. Nybygget skal settes opp mellom disse to bygningene.

Hvem er ansvarlig?

Nesset kommune er byggherre.

Dokumenter

Produkter fra Aktivitetstjenesten