Stikk UT! 2018

Eidsøra idrettslag serverer bålkaffe 1. mai, kl 09:30 - 11:00,  til de som vil starte StikkUT!- sesongen med å besøke turmålet i Kraftløypa på Eidsøra.

Turkassetrimmen Stikk UT! starter 1. mai og tradisjonen tro markeres dette i Nesset i et samarbeid mellom frivillig sektor og Nesset kommune. I år er det Eidsøra idrettslag som ønsker velkommen og serverer bålkaffe til de som vil starte StikkUT!- sesongen med å besøke turmålet i Kraftløypa på Eidsøra.
Det er til sammen 381 turer å velge mellom i 30 av fylkets kommuner.  14 av disse ligger i Nesset, og halvparten av disse igjen er nye fra fjorårets sesong. StikkUT! gir naturopplevelser for folk i alle aldre, og alle finner turmål de kan nå, enten det er i egen kommune, eller i en av nabokommunene. Slik bidrar stikk UT! til at en blir bedre kjent og har blitt et folkehelsetilbud i fylket vårt.

På grunn av snø og for fare for unødig skade på veger/stier vil ikke alle kodeark være på plass til 01.05.18. Dette er årets Stikk UT! 2018 poster i Nesset

• Snøfjellet, Ranvika - Ikke lagt ut kodeark til 1. mai
  • Vetafjellet, Gussiåsen
  • Skogtun familiepark, Rød
  • Grønfjellet/Skåla, Eidsvåg - ikke lagt ut kodeark til 1. mai
  • Kraftløypa, Eidsøra
  • Blånebu/Blåfjellet, Eidsøra - ikke lagt ut kodeark til 1. mai
  • Teppingsmyra, Eidsvåg
  • Hagbøsetra, Bugge - ikke lagt ut kodeark til 1. mai
  • Nordmørsskaret, Eresfjord - ikke lagt ut kodeark til 1. mai
  • Ljøsabotn, Eresfjord - ikke lagt ut kodeark til 1. mai
  • Gaupåsen, Eikesdal
  • Slette, Eikesdal
  • Rødalsetra, Vistdal
  • Grøvelfjellet, Vistdal - ikke lagt ut kodeark til 1. mai

En minner om at alle stikk UT! turgåere parkerer der hvor det er lagt til rette for parkering, og ikke setter fra seg biler slik at det er til hinder for andre.