Nye Molde har stand på Eidsvågdagene

Kom og si din mening - Hva er du fornøyd med, og hva vil du endre eller satse på dersom du var ordfører i nye Molde kommune?

Det er arbeidet med den første, felles samfunnsplanen for nye Molde kommune som nå er i gang. Nye Molde kommune vil gjerne høre fra deg - har du forslag til nytt slagord for den nye kommunen? Hva er du fornøyd med, og hva vil du endre eller satse på?

Du treffer nye Molde kommune på stand under Eidsvågdagene (14. og 15. juni), på Midsundfestivalen (13. juli) og på Innflytterdagen i Molde (7. september). Innimellom blir de også å treffe på rådhusplassen i Molde.

Les mer om arbeidet og hvordan du kan bidra på Nye Molde kommune sine nettsider.

Nye Molde kommune på stand - Klikk for stort bildeProsjektleder for nye Molde kommune, Britt Rakvåg Roald, og prosjektleder for kommuneplanens samfunnsdel, Björn Gregull, gleder seg til å treffe mange engasjerte innbyggere under Eidsvågdagene. Foto: Bente Sellevoll, Grafia.