Stikk UT! i Nesset 2017

Rød velforening invitererer 1.mai, kl. 09:30 - 11:00 til bålkaffe og saft i den flotte gapahugen som velforeningen har bygd ved Skogtun familiepark på Rød

Fyr i Bålpanna ved Skogtun familiepark på Rød - Klikk for stort bilde

1. mai starter sesongen for turkassetrimmen Stikk UT! For å markere oppstart av tursesongen i Nesset og Stikk UT! 2017  inviterer Rød velforening til gratis bålkaffe og saft fra kl. 09:30 til ca kl. 11:00. Frokosten tar du sjøl med, men det blir salg av vaffel.   

Rød familiepark ligger flott til like vest for boligfeltet på Rød. I vinter har velforeninga ferdigstilt en stor flott gapahuk og bygd en naturklatrejungel.

Området ved Skogtun familiepark på Rød egner seg til aktivitet som skaper trivsel for alle, og er i tillegg et supert utgangspunkt for turer av ulik vanskelighetsgrad. Her kan en også parkere for å ta turen til Kjerringnebba, som er en annen av årets 12 Stikk UT! poster  i Nesset. Med utgangspunkt fra Skogtun familepark er det også mulighet for å ta turen til bl.a Saulia og Mørkvannet.

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal har med samarbeidspartnere lagt ut 194 turer i de seksten medlemskommunene. Nesset kommune takker alle kontaktpersonene i Nesset som velvillig legger ut kodeark med mer. Vi gjør oppmerksom på at ikke alle kodearkene er lagt ut på Stikk UT ! turmålene til 1. mai i Nesset. Dette er årets Stikk UT! 2017 poster i Nesset

Publisert av Hogne Frydenlund. Sist endret 16.06.2017 10:57
Fant du det du lette etter?