Sokker til nyfødte nessetgjellinger

Alle nyfødte nessetgjellinger får nå babysokker i ull når de kommer til helsestasjonen!

Det er medlemmer i Eresfjord husflidslag som står bak denne idêen for å ønske nye nessetgjellinger velkommen til verden. Ledende helsesøster Johanne Silseth Bakken ble glad for initiativet fra frivillig sektor, og gleder seg stort over at de ansatte ved helsestasjonen nå kan dele ut nydelige håndstrikkede babysokker i ulike farger.

- Dette er en fin gest og et folkehelsetiltak, sier helsesøster Bakken, som håper hun kan få dele ut mange par sokker. - Vi ønsker jo befolkningsvekst, og så langt i år er født fem barn i Nesset. Alle disse vil få sine sokker neste gang de kommer på helsestasjonen.

Didrik Torjuul var den som fikk det første sokkeparet da han var på helsestasjonen sammen med mor, Mali Morewood Ellingsgård.

Mali Morewood Ellingsgård med Didrik på 4 uker fikk flott gave fra Eresfjord husflidslag - Klikk for stort bildeMali Morewood Ellingsgård med Didrik på 4 uker fikk flott gave fra Eresfjord husflidslag Didrik satte virkelig opp øynene da helsesøster ga han ullsokker som medlemmene i Eresfjord husflidslag hadde strikket for å ønske han velkommen som nessetgjelling. - Klikk for stort bildeDidrik satte virkelig opp øynene da helsesøster ga han ullsokker som medlemmene i Eresfjord husflidslag hadde strikket for å ønske han velkommen som nessetgjelling.

 

 

 

Ledende helsesøster Johanne Silseth Bakken er glad for å kunne gi de nyfødte og deres foreldre en gave når de kommer på helsestasjonen for første gang. - Klikk for stort bildeLedende helsesøster Johanne Silseth Bakken er glad for å kunne gi de nyfødte og deres foreldre en gave når de kommer på helsestasjonen for første gang.

Medlemmer i Eresfjord husflidslag, her representert ved Kari Petrine F. Øverås, hadde både ide, garn og strikkepinner slik at det nå kan deles ut babysokker i gave til alle nyfødte i Nesset. Ledende helsesøster Johanne Silseth Bakken er glad og takknemlig for samarbeidet med de flittige medlemmene i Eresfjord husflidslag.  - Klikk for stort bildeMedlemmer i Eresfjord husflidslag, her representert ved Kari Petrine F. Øverås, hadde både ide, garn og strikkepinner slik at det nå kan deles ut babysokker i gave til alle nyfødte i Nesset. Ledende helsesøster Johanne Silseth Bakken er glad og takknemlig for samarbeidet med de flittige medlemmene i Eresfjord husflidslag.

 

 

Publisert av Hildegunn Kvernberg Blø. Sist endret 15.03.2017 14:06
Fant du det du lette etter?