Skolevalg ved Eidsvåg barne- og ungdomsskole

Fredag 8. september ble det avholdt skolevalg i regi av elevrådet for elevene ved ungdomstrinnet i Eidsvåg.

Engasjerte elever gikk til valgurnene og stemte fram sine partier. De tillitsvalgte i elevrådet fungerte som valgfunksjonærer og passet på at alt gikk riktig for seg.

Vinneren av skolevalget ble Frp med 31,4% av stemmene. AP og Høyre fulgte etter med henholdsvis 24,3% og 17,1% av stemmene. Det fullstendige valgresultatet finnes nederst i saken.

Elevrådet ønsker alle et godt valg 11. september :)

Valgfunksjonærene Karoline S. Silseth og Isabel T. Holberg passer på at alt går rett for seg. Elias D. Michelsen avgir stemme.  (Nesset Kommune) - Klikk for stort bilde Synnøve Kvernberg pønsker på hvem hun skal stemme på.  (Nesset Kommune) - Klikk for stort bilde Valgfunksjonærene Andreas Høsteng og Håkon B. Aarstad er klare for ta imot de som skal stemme. (Nesset Kommune) - Klikk for stort bilde

Parti

Antall stemmer (%)