Nessethallen åpnet med stor fest.

DSC_0036.JPG - Klikk for stort bilde

Omlag 800 personar var med å feira opninga av Nessethallen fredag 31. mars. Eit rikholdig program med fotball, musikk, teater og heider til unge idrettstalent  vart prenstert for eit entusiastisk publikum.

Taler og gaver frå entreprenør, forhenverande rådmenn og ikkje minst frå Nesset sparebank og Eidsvåg IL.

Gratis kaffe, brus og kaker til alle og til slutt ein svingom på det nye sportsgolvet.

Ordføraren fekk overlevert nøkkel og klubbe i glas og ramme. Dermed var hallen opna og vil forhåpenleg bli den ladestasjonen som Nessethjellingane har venta på.

Gratulerer til alle og takk til alle som bidro til den store festen.

Representanter for entreprenør og byggherre. - Klikk for stort bildeRepresentanter for entreprenør og byggherre. Nesset kommune Spente fotballgutter klare til Første offisielle kamp i Nessethallen. - Klikk for stort bildeSpente fotballgutter klare til Første offisielle kamp i Nessethallen. Bjørn Magne Øverås Eidsvåg UL med sang fra Charleys tante. - Klikk for stort bildeEidsvåg UL med sang fra Charleys tante. Bjørn Magne Øverås

Fornøyde rådmenn og ordførere. - Klikk for stort bildeFornøyde rådmenn og ordførere. Nesset kommune

Publisert av Turid Øverås. Sist endret 10.04.2017 08:05