Jegerprøvekurs

Har du planer om å bli jeger må du gå jegerprøvekurs før du kan avlegge jegerprøveeksamen. Lokallag av Norges jeger- og fiskeforening arrangerer årlig jegerprøvekurs. Kommunens ansvar er å arrangere jegerprøveeksamen for kandidater som har fullført jegerprøvekurset.

Lars Otto Motrø gir seg som jegerprøveinstruktør i Nesset. Han har arrangert jegerprøvekurs i over 25 år i Nesset. Nesset kommune avholder årlig jegerprøveeksamen for kandidater som gått på  jegerprøvekurs.  - Klikk for stort bilde

Lars Otto Motrø har i vel 30 år vært instruktør og gjennomført mange jegerprøvkurs i Nesset. Han har nå meldt fra om at han ikke lengre vil arrangere jegerprøvekurs i Nesset.

Er du interresert i å delta på jegerprøvekurs nå i vinter kan du ta kontakt med fylkeslaget til Norges jeger- og fiskeforening. De har oversikt hvor det arrangeres jegerprøvekurs.

Publisert av Hogne Frydenlund. Sist endret 06.02.2018 15:03