Hjemme i Nesset

Logo "Hjemme i Nesset" - Klikk for stort bilde

 

Velkommen til Nesset!
Dette er siden med informasjon til deg som ønsker å vite mer om kommunen vår. Hva har vi å tilby deg som innflytter? Hvordan er det å bo i Nesset?


Korte fakta
Vi er til sammen 3000 innbyggere fordelt på 11 bygder, der det bor fra 60 til 1000 innbyggere. Sentrum i kommunen er Eidsvåg, med rådhus, legevakt og butikker.


Bo i Nesset
Det er godt å bo i Nesset. Tid med familien, frisk luft og vakker natur. Frihet til å være høyt oppe eller lavt nede, trygt og rolig eller vilt og heftig – naturen i Nesset har noe for alle, og det like utenfor stuedøra.
Vi jobber stadig med å skaffe flere boliger der du ønsker å bo – landlig, sentralt – på småbruk eller i leilighet. For oss er det viktig å arbeide for et bredt tilbud, slik at du har et reelt valg hos oss. Boligmarkedet har utviklet seg positivt de siste årene, og vi har omsatt langt flere småbruk enn noen gang før. Samtidig etableres det et stort antall leiligheter, og det er også flere boligfelter klare for utbygging. Med dette bedres tilbudet betraktelig, både for unge og for eldre, og valgmulighetene blir større.


I menyfeltet vil du finne informasjon boliger, butikker, spisesteder og aktiviteter, se også Ny i Nesset for praktisk informasjon.

Publisert av John Helge Frøystad. Sist endret 02.03.2018 12:22
Fant du det du lette etter?