Ledige stillinger

Nesset kommune er en stor arbeidsplass med et mangfold av oppgaver og tjenester som utføres av dyktige medarbeidere. Som hovedregel vil alle ledige stillinger hos oss bli kunngjort i lokalpressen og her på nettsidene:

Ledige stillinger 2017
StillingSøknadsfrist
Konsulent, servicekontoret (PDF, 429 kB)27.08.2017
Intern utlysing - KUN for ansatte i Nesset kommune
StillingSøknadsfrist
Intern utlysing - ledige stillinger i nattjenesten (PDF, 337 kB)29.08.2017

Søknad sendes på elektronisk søknadsskjema. Personvernet ivaretas av Nesset kommune. Les vår personvernerklæring.

Vi har en stabil arbeidsstokk, men vi vil likevel ha behov for å rekruttere inn nye medarbeidere innimellom. Vi har også behov for vikarer innenfor barnehage og pleie og omsorg. Om du lurer på om vi har stillinger som kan bli ledig i nær fremtid, eller er interessert i å være vikar, kan du gjerne ta direkte kontakt med vår personalsjef Anne-Karin Sjøli.

Har du planer om å flytte "heim att" til Nesset - ta kontakt om jobbmuligheter i kommunen!

Publisert av Hildegunn Kvernberg Blø. Sist endret 17.07.2017 13:23