Ledige stillinger

Nesset kommune er en stor arbeidsplass med et mangfold av oppgaver og tjenester som utføres av dyktige medarbeidere. Som hovedregel vil alle ledige stillinger hos oss bli kunngjort i lokalpressen og her på nettsidene:

Ledige stillinger 2017
StillingSøknadsfrist
Det er for tiden ingen ledige stillinger

Søknad sendes på elektronisk søknadsskjema. Personvernet ivaretas av Nesset kommune. Les vår personvernerklæring.

Vi har en stabil arbeidsstokk, men vi vil likevel ha behov for å rekruttere inn nye medarbeidere innimellom. Vi har også behov for vikarer innenfor barnehage og pleie og omsorg. Om du lurer på om vi har stillinger som kan bli ledig i nær fremtid, eller er interessert i å være vikar, kan du gjerne ta direkte kontakt med vår personalsjef Anne-Karin Sjøli.

Har du planer om å flytte "heim att" til Nesset - ta kontakt om jobbmuligheter i kommunen!

Publisert av Hildegunn Kvernberg Blø. Sist endret 30.03.2017 14:21